woensdag 20 oktober 2010

Gevulde avocados




gevulde avocados

2 kleine avocados (100 g per stuk zonder de pit) sap van 1 citroen 2 tomaten 2 bosuitjes 2 knoflookteentjes 150 g tonijn uit blik, in eigen nat peper en zout oregano basilicumblaadjes 8 sneetjes stokbrood (elk 25 g)


Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit, doe het in een kom en prak het fijn samen met het citroensap. Maak de tomaten schoon en snijd ze in stukjes. Snijd het bosuitje en het knoflookteentje fijn. Meng de avocadopuree, het bosuitje, de knoflook, de tonijn en de tomaatblokjes. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verdeel het over de twee avocadohelften en garneer met verse kruiden. Leg op elk bord een avocado en twee sneetjes stokbrood .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten