dinsdag 25 september 2012

pasta con zucca
 
 
 
Voor diegene die altijd teveel soep maakt!
 
ingredienten:
400 gr pomoen
1 kleine wortel
1 ui
1 kleine courgette
 flinke hand selderij
6 cherry tomaatjes
peper zout
 
Snij alle groente in grove stukken en scheur de selderij.
Bak alles even door in olijfolie.
voeg water toe maar laat een vingerdikte van de groente zichtbaar.
20 min doorkoken zodat er een dikke saus overblijft (af en toe roeren en scheutje water erbij maar niet te veel)
 
Als je soep zou maken dan doe je er meer water
Je kan de saus invriezen om er later soep van te maken.
 
Kook de pasta!
Roer de pasta door de saus en strooi er wat kaas over en je bent al weer klaar voor een gezonde vegetarische maaltijd.
 
Uitgebakken spekjes of gerookte zalm passen hier goed bij!
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten