maandag 16 juli 2012

Verse tagliatella met spinazie en tomaten mascarpone saus



Ingredienten:
300 gram verse tagliatella
300 gram verse spinazie
1 blik gepelde tomaten
125 ml mascarpone
1 ui
1 teen knoflook
verse bacilicum
peper zout
olijfolie

Bak de spinazie tot het geslonken is, en laat het even uitlekken.
Snipper de ui en de knoflook fijn en fruit ze even aan.
Voeg de tomaten toe en prak deze in de pan fijn.
Paar blaadjes bacilicum en beetje peper en zout toevoegen en laat alles 20 min pruttelen.
Kook de Pasta!
Meng de mascarpone door de saus en meng de spinazie en pasta er door.
Beetje parmagiano er over en klaar!

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heerlijk uit. Zou het ook met créme fraiche kunnen , denk je?
    Had ik Fr. een hele pot gekocht en die moet op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tuurlijk! dan is het lekker fris inplaats van zoetig.

    BeantwoordenVerwijderen