maandag 16 mei 2011
Lemon curd taart met rode vruchten
Ingrediƫnten
Lemon curd
Hazelnoten 250 gr
Gemberkoekjes 1 pak
Roomboter 50 gr
Citroen 1
Vanille essence
Magere kwark 500 gr
Poedersuiker
Framboos 250 gr
Pure chocola 1 reep
Bereiding
Rooster de hazelnoten 5 min en verpulver de koekjes (in een theedoek platslaan).
Voeg de boter toe en zet het vuur uit roer de koekjes er door en rasp de citroenschil er door en verdeel het mengsel over de bodem van een platte schaal.
Verdeel de Lemon curd over de noten bodem en verdeel dan de helft van de vruchten er over.
Meng een 2 dopjes Vanille essence en 2 eetlepels poedersuiker door de kwark verdeel dit over de taart en leg de overgebleven vruchten er op.
De choco krullen maak je als volgt!
Leg de chocola op een theedoek tegen je buik en schaaf met een groot mes over de chocola richting je buik. Je zal zien dat er krullen chocola op het mes komen.
Verdeel ook de chocola over de taart en zet hem 4 uurtjes inde koelkast
Klaar!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bij mij gaat de chocola altijd in mijn buik en niet tegen mijn buik!
BeantwoordenVerwijderenEn het klinkt allemaal zo lekker dat ik denk dat ik het niet op zou kunnen brengen om 4 uur te wachten voor ik mocht proeven van de taart